top of page
INFO

INF0

VP Marsupilami is een speelpleinwerking voor alle kinderen tussen 4 en 15 jaar uit Zele en omstreken. Met onze ligging in het hartje van Zele zijn we perfect bereikbaar voor iedereen. Dankzij VP Marsupilami kunnen kinderen zich ook tijdens de zomervakantie helemaal uitleven met allerlei fantastische activiteiten, uitstappen en zorgeloze speeluren! Zie het zoals een jeugdbeweging, maar dan in de zomer.

't VP is er voor ieder kind dat een fantasierijke zomer vol plezier wil beleven!

Wij raden aan deze infopagina te bekijken via desktop.

Tienbeurtenkaart

Ook dit jaar kunt u weer kiezen voor een flexibele tienbeurtenkaart. Zo hoeft u bij het vooraf online inschrijven niet op voorhand te bepalen wanneer uw kind juist aanwezig zal zijn, maar geniet u toch van een mooie korting.

De tienbeurtenkaart is geldig voor de hele zomer van 2023 en mag door meerdere personen gebruikt worden. Deze kan zowel vooraf via online inschrijving aangekocht worden als ter plaatse. U ontvangt van ons de kaart de eerste dag van gebruik.

Elke halve dag geldt als 1 beurt. Komt uw kind een hele week in de voor- en namiddag, is de tienbeurtenkaart opgebruikt. De kostprijs van één tienbeurtenkaart bedraagt €35. Er kunnen meerdere tienbeurtenkaarten per keer aangekocht worden.

UiTPAS

 De UiTPAS wordt ook nog steeds gebruikt dit jaar. Meer informatie hieromtrent vindt u onderaan deze pagina.

LEEFTIJDSGROEPEN

PATsJOEPELS

°2019 - 2018

KNUFFELS

°2017 - 2016

RAKKERS

°2015 - 2014

DUIVELS & MEIDEN

°2013 - 2012

SENIORS

°≥2011

PRAKTISCHE INFO

Dagindeling

Vanaf dit jaar wordt er in de voormiddag geen activiteit meer gegeven. Dit om de lasten op onze leidingsploeg te verminderen. Kinderen mogen voortaan de hele voormiddag aansluiten, van 08:00-12:00 (poort blijft dus de hele voormiddag open). Gedurende de voormiddag mogen zij vrij spelen op ons speelplein, onder toezicht van de aanwezige (hoofd)leiding. Om 12:00 sluiten we onze poort voor de middagpauze, om ze dan weer te openen om 13:30. Van 13:30-14:00 mogen kinderen weer aansluiten voor de namiddag. Dan blijft de poort gesloten tot het einde, om 17:30.

We zijn ook open op 15 augustus (feestdag)! Wij werken zonder inschrijvingsstop, u kunt uw kind dus te allen tijde inschrijven. U kunt uw kind ook aan de poort komen inschrijven tijdens de werking.

VIERUURTJE & MIDDAGMAAL

Wij raden aan om de kinderen een koek, fruit of iets dergelijks mee te geven, zodat ze kunnen eten om 16.00 uur. Kinderen die volledige dagen komen spelen kunnen gerust nog iets extra meenemen voor in de voormiddag. Er is een mogelijkheid om koek en drank te kopen op ons speelplein, dit is niet verplicht. Indien uw kind volle dagen naar het speelplein komt moet het zijn eigen middagmaal meenemen. Een eigen drinkfles meenemen is verplicht, deze kan telkens worden opgevuld.

KLEDIJ

SPEELKLEDIJ

Op het speelplein zit de kans er wel eens in dat kleren vuil worden door stevig te ravotten, daarom raden we aan om speelkledij aan te doen of kledij die eventueel vuil mag worden. Extra kleren mogen ook steeds meegenomen worden, zoals regenjas, zwemkledij, ... 

GEPAST SCHOEISEL

Wij raden aan om gepaste schoenen aan te doen op het speelplein. Aangezien we soms ruige spelletjes spelen of op locatie gaan, zijn stevige schoenen een aanrader.

STEVIGE RUGZAK

Een stevige rugzak is ook zeker aan te raden, want soms gaan de kinderen op locatie en moeten ze hun spullen kunnen mee nemen. Zo'n rugzak zorgt voor het nodige comfort.

VERLOREN VOORWERPEN

Indien er voorwerpen zijn verloren tijdens de werking, kan dit steeds worden gemeld bij de leiding. Wij doen ons best om verloren voorwerpen bij de juiste eigenaar terug te brengen. Wij zijn als speelplein niet verantwoordelijk voor het verlies van voorwerpen.

VERZEKERINGEN

Deelnemers aan het speelplein zijn verzekerd vanaf de inschrijving.

De medewerkers en deelnemers zijn steeds verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke schade bij elk ongeval. Ook materiële schade wordt verzekerd.

Aangifte gebeurt best zo snel mogelijk zodat wij de nodige documentatie in orde kunnen brengen.

ATTESTEN

ATTEST MUTUALITEIT

Attesten van de mutualiteit kunnen tijdens de werking worden ingevuld. Deze kunnen aan het einde van de werking worden teruggegeven of thuis bezorgd.

FISCAAL ATTEST

De fiscale attesten worden voortaan door ons opgemaakt. De attesten van 2022 zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar vpmarsupilami@hotmail.com.

UiTPAS

Vanaf dit jaar werken wij samen met de UiTPAS. Dit houdt in dat alle kinderen die gebruik maken van de UiTPAS punten kunnen verzamelen, die ze later kunnen omruilen voor een gadget. 

Voor 1 punt krijg je één koek-en drankbonnetje, 20 punten kun je omruilen voor een VP Marsupilami-t-shirt.

Naast deze punten biedt de UITPAS ook nog een kansentarief aan zodat iedereen naar het

VP kan komen. Om te weten of je recht hebt op dit kansentarief neem je best contact op met de sociale dienst van de Gemeente Zele: www.zele.be/uitpas-met-kansentarief.

Je UITPAS kan je aanvragen bij de diensten van de Gemeente Zele.

Meer informatie over UiTPAS? www.zele.be/uitpas of bij onze eigen hoofdleider Simoen:

+32 489 79 92 07.​

De prijzen van het kansentarief zijn als volgt:

Halve dag: €1,50

Volle dag: €3,00

Volledige week halve dagen: €3,75 

Volledige week volle dagen: €8,00 

Tienbeurtenkaart: €8,75

INCLUSIE

Iedereen is welkom op VP Marsupilami waar een inclusieve speelpleinwerking voor iedereen wordt georganiseerd!

Kinderen met mentale of lichamelijke beperking, een maatschappelijke achterstand of anderstalige afkomst krijgen een kans om mee te spelen.

Wij kunnen als speelplein extra ondersteuning aanbieden. We bekijken graag samen met ouders wat de beperkingen en mogelijkheden zijn van uw kind, om onze activiteiten aan te passen aan hun kunnen. 

Contacteer ons op voorhand zodat we samen aanpassingen kunnen maken.

Vermeld ook zeker bepaalde beperkingen in de medische fiche bij de inschrijving.

Sociaal tarief

Heeft u recht op een hogere tegemoetkoming? Dan kunt u voortaan komen spelen aan de kansentarieven van UiTPAS. Meer info daarover vindt u hierboven. Heeft uw kind een maatschappelijke achterstand? Contacteer ons dan gerust, dan werken wij het verder met u uit. Alle kinderen zijn welkom op VP Marsupilami.

download.webp
INCLUSIE
bottom of page