INF0

VP Marsupilami is een speelpleinwerking voor alle kinderen tussen 4 en 15 jaar uit Zele en omstreken. Met onze ligging in het hartje van Zele zijn we perfect bereikbaar voor iedereen. Dankzij VP Marsupilami kunnen kinderen zich ook tijdens de zomervakantie helemaal uitleven met allerlei fantastische activiteiten, uitstappen en zorgeloze speeluren! Zie het zoals een jeugdbeweging, maar dan in de zomer.

't VP is er voor ieder kind dat een fantasierijke zomer vol plezier wil beleven!

De vooropvang is niet bij de volle dag inbegrepen. Kiest u voor vooropvang, dan is uw kind welkom vanaf 08:00. Kinderen die een volle dag kiezen zonder vooropvang zijn welkom vanaf 09:00. 

NIeuw

Tienbeurtenkaart

Vanaf dit jaar kunt u ook kiezen voor een flexibele tienbeurtenkaart. Zo hoeft u bij het vooraf online inschrijven niet op voorhand te bepalen wanneer uw kind juist aanwezig zal zijn, maar geniet u toch van een mooie korting.

De tienbeurtenkaart is geldig voor de hele zomer van 2022 en mag door meerdere personen gebruikt worden. Deze kan zowel vooraf via online inschrijving aangekocht worden als ter plaatse. U ontvangt van ons de kaart de eerste dag van gebruik.

Elke halve dag geldt als 1 beurt. Komt uw kind een hele week in de voor- en namiddag, is de tienbeurtenkaart opgebruikt. Deze kaart kan niet gebruikt worden voor de vooropvang. De kostprijs van één tienbeurtenkaart bedraagt €27. Er kunnen meerdere tienbeurtenkaarten per keer aangekocht worden.

UiTPAS

 Vanaf dit jaar werken we ook met de UiTPAS. Meer informatie hieromtrent vindt u onderaan deze pagina.

LEEFTIJDSGROEPEN

PATJOEPELS

°2018 - 2017

KNUFFELS

°2016 - 2015

RAKKERS

°2014 - 2013

DUIVELS & MEIDEN

°2012 - 2011

SENIORS

°≥2010

PRAKTISCHE INFO

Dagindeling

vooropvang

 08:00 - 09:00      Begin vooropvang + Vrijspel onder toezicht van de (hoofd)leiding

 

voormiddag

09:00 - 10:00       Begin volle dag + Ochtendanimatie

10:00 - 12:00       Poort sluit + Start voormiddagactiviteit

 

middag

12:00 - 12:30      Middagmaal samen met de leiding

12:30 - 13:30       Vrijspel onder toezicht van de leiding

Namiddag

13:30 - 14:00       Begin halve dag + Kinderen sluiten aan bij vrijspel

14:00 - 16:00       Poort sluit + Begin namiddagactiviteit 

16:00 - 16:15       Vieruurtje: tijd voor koek en drank

16:15 - 17:30       Namiddaganimatie of verderzetten namiddagactiviteit

VIERUURTJE & MIDDAGMAAL

Wij raden aan om de kinderen een koek, fruit of iets dergelijks mee te geven, zodat ze kunnen eten om 16.00 uur. Kinderen die volledige dagen komen spelen kunnen gerust nog iets extra meenemen voor in de voormiddag. Er is een mogelijkheid om koek en drank te kopen op ons speelplein, dit is niet verplicht. Indien uw kind volle dagen naar het speelplein komt moet het zijn eigen middagmaal meenemen. Een eigen drinkfles meenemen is verplicht, deze kan telkens worden opgevuld.

KLEDIJ

SPEELKLEDIJ

Op het speelplein zit de kans er wel eens in dat kleren vuil worden door stevig te ravotten, daarom raden we aan om speelkledij aan te doen of kledij die eventueel vuil mag worden. Extra kleren mogen ook steeds meegenomen worden, zoals regenjas, zwemkledij, ... 

GEPAST SCHOEISEL

Wij raden aan om gepaste schoenen aan te doen op het speelplein. Aangezien we soms ruige spelletjes spelen of op locatie gaan, zijn stevige schoenen een aanrader.

STEVIGE RUGZAK

Een stevige rugzak is ook zeker aan te raden, want soms gaan de kinderen op locatie en moeten ze hun spullen kunnen mee nemen. Zo'n rugzak zorgt voor het nodige comfort.

VERLOREN VOORWERPEN

Indien er voorwerpen zijn verloren tijdens de werking, kan dit steeds worden gemeld bij de leiding. Wij doen ons best om verloren voorwerpen bij de juiste eigenaar terug te brengen. Wij zijn als speelplein niet verantwoordelijk voor het verlies van voorwerpen.

VERZEKERINGEN

Deelnemers aan het speelplein zijn verzekerd vanaf de inschrijving.

De medewerkers en deelnemers zijn steeds verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke schade bij elk ongeval. Ook materiële schade wordt verzekerd.

Aangifte gebeurt best zo snel mogelijk zodat wij de nodige documentatie in orde kunnen brengen.

ATTESTEN

ATTEST MUTUALITEIT

Attesten van de mutualiteit kunnen tijdens de werking worden ingevuld. Deze kunnen aan het einde van de werking worden teruggegeven of thuis bezorgd.

FISCAAL ATTEST

De fiscale attesten worden voortaan door ons opgemaakt. De attesten van 2021 zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar vpmarsupilami@hotmail.com.

UiTPAS

Vanaf dit jaar werken wij samen met de UiTPAS. Dit houdt in dat alle kinderen die gebruik maken van deze pas punten kunnen verzamelen, die ze later kunnen verzilveren voor bijvoorbeeld een échte VP Marsupilami T-shirt. Hoe meer punten je verzamelt, hoe meer gadgets je kunt verdienen. 

De UiTPAS werkt ook met een kansentarief. Mensen die hiervoor in aanmerking komen, genieten van een fikse korting.​ Om te weten of u al dan niet in aanmerking komt voor het kansentarief, kunt u terecht bij de Sociale Dienst van Gemeente Zele op het nummer 052 45 67 18 of via mail: sociale.dienst@zele.be.

Meer informatie nodig? U kunt steeds terecht bij Karolien Pletinck van de dienst Vrije Tijd & Beleving op het nummer 052 45 70 59 of bij onze eigen hoofdleider Simoen op het nummer +32 489 79 92 07. Op volgende link van Gemeente Zele vindt u ook extra informatie terug: https://www.zele.be/thema/detail/3185/uitpas. 

 

Hoe VP Marsupilami zelf precies zal werken met de UiTPAS is nog niet geheel duidelijk, aangezien het de eerste keer is dat we hier mee werken en nog het een en het ander moet worden uitgewerkt met de gemeente. Meer informatie hieromtrent volgt!

!Voorlopig is het nog niet mogelijk in te schrijven via de UiTPAS!

Iedereen is welkom op VP Marsupilami waar een inclusieve speelpleinwerking voor iedereen wordt georganiseerd!

Kinderen met mentale of lichamelijke beperking, een maatschappelijke achterstand of anderstalige afkomst krijgen een kans om mee te spelen.

Wij kunnen als speelplein extra ondersteuning aanbieden. We bekijken graag samen met ouders wat de beperkingen en mogelijkheden zijn van uw kind, om onze activiteiten aan te passen aan hun kunnen. 

Contacteer ons op voorhand zodat we samen aanpassingen kunnen maken.

Vermeld ook zeker bepaalde beperkingen in de medische fiche bij de inschrijving.

Sociaal tarief

Heeft u recht op een hogere tegemoetkoming of heeft uw kind een maatschappelijke achterstand? Contacteer ons gerust, dan werken wij het verder met u uit.

download.webp

INCLUSIE