INF0

Hier vindt u meer informatie over de werking van ons speelplein.

Indien u nog meer informatie wilt, kunt u ons nog steeds contacteren.

Schrijf je nu in! (3).png

LEEFTIJDSGROEPEN

PATJOEPELS

°2017 - 2016

KNUFFELS

°2015 - 2014

RAKKERS

°2013 - 2012

DUIVELS & MEIDEN

°2011 - 2010

SENIORS

°≥2009

PRAKTISCHE INFO

Dagindeling

Schrijf je nu in! (4).png
Schrijf je nu in! (5).png

VIERUURTJE & MIDDAGMAAL

Wij raden aan om de kinderen een koek, fruit of iets dergelijks mee te geven, dat ze kunnen eten om 16.00 uur. Kinderen die volle dagen doen kunnen gerust nog iets extra meenemen voor om 10.00 uur. Er is een mogelijkheid om koek en drank te kopen op ons speelplein, dit is niet verplicht. Indien uw kind volle dagen naar het speelplein komt moet het zijn eigen middagmaal meenemen. Een eigen drinkfles meenemen is verplicht, deze kan telkens worden opgevuld.

KLEDIJ

SPEELKLEDIJ

Op het speelplein zit de kans er wel eens in dat kleren vuil worden door stevig te ravotten, daarom raden we aan om speelkledij aan te doen of kledij die eventueel vuil mag worden. Extra kleren mogen ook steeds meegenomen worden, zoals regenjas, zwemkledij, ... 

GEPAST SCHOEISEL

Wij raden aan om gepaste schoenen aan te doen op het speelplein. Aangezien we soms ruige spelletjes spelen of op locatie gaan, waarbij stevige schoenen handig zijn.

STEVIGE RUGZAK

Een stevige rugzak is ook zeker aan te raden, want soms gaan de kinderen op locatie en moeten ze hun spullen kunnen mee nemen. Zo'n rugzak zorgt voor de nodige comfort.

VERLOREN VOORWERPEN

Indien er voorwerpen zijn verloren tijdens de werking, kan dit steeds worden gemeld bij de leiding. Wij doen ons best om verloren voorwerpen bij de juiste eigenaar terug te brengen. Wij zijn als speelplein niet verantwoordelijk voor het verlies van voorwerpen.

VERZEKERINGEN

Deelnemers aan het speelplein zijn verzekerd vanaf de inschrijving.

De medewerkers en deelnemers zijn steeds verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke schade bij elk ongeval. Ook materiële schade wordt verzekerd.

Aangifte gebeurt best zo snel mogelijk zodat wij de nodige documentatie in orde kunnen brengen.

ATTESTEN

ATTEST MUTUALITEIT

Attesten van de mutualiteit kunnen tijdens de werking worden ingevuld. Deze kunnen aan het einde van de werking worden teruggegeven of thuis bezorgd.

FISCAAL ATTEST

Fiscale attesten worden opgemaakt door de gemeente Zele. Deze kunnen worden aangevraagd bij de jeugddienst.

INCLUSIE

Iedereen is welkom op VP Marsupilami we organiseren dan ook een inclusieve speelpleinwerking!

Kinderen met mentale of lichamelijke beperking, een maatschappelijke achterstand of anderstalige afkomst krijgen een kans om mee te spelen.

Wij kunnen als speelplein extra ondersteuning aanbieden. We bekijken graag samen met ouders wat de beperkingen en mogelijkheden zijn van uw kind, om onze activiteiten aan te passen aan hun kunnen. 

Contacteer ons op voorhand zodat we samen aanpassingen kunnen maken.

Vermeld ook zeker bepaalde beperkingen in de medische fiche bij de inschrijving.

Sociaal tarief

Kinderen met een maatschappelijke achterstand vallen onder het sociaal tarief. De nodige documentatie moeten worden getoond om te voldoen aan dit tarief.

vooropvang (gratis)

halve dag (€1,00)

volle dag (€2,00)

download.webp